غذاهای فرنگی ضیافت شاه
تاریخ ایرانی: در سفره فرانسوی جشنهای ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی که روز ۲۰ مهر ۱۳۵۰ برگزار شد، خاویار تنها غذای ایرانی بود؛ هزار کیلو خاویار برای جشنی پر خرج با هدف نشان دادن عظمت ایران باستان که حتی فرح پهلوی نیز انتقاد کرده بود که «شما وقتی یک جشن ایرانی برگزار میکنید اقلا یک غذای ایرانی هم بدهید.» در مستند «انحطاط و سقوط: مهمانی بزرگ شاه» به کارگردانی حسن امینی، با آشپزهای فرنگی این جشن گفتوگو شده است.
نظر شما :